Heeft u een compressor nodig en bevindt uw bedrijf zich in regio Rotterdam? Dan helpen we u bij Maconet in Ridderkerk graag verder. Wij zijn dé expert op het gebied van perslucht- en straaltechniek en hebben vele hoogwaardige merken in ons assortiment. Daarnaast bieden we u uitmuntende service aan, zodat u nooit een miskoop begaat.

✔   Voor huur en aankoop

✔    Complete installaties

✔    Onderhoudsservice

Huur of koop uw compressor bij ons bedrijf dicht bij Rotterdam

Zuiger-, vane-, scroll- en schroefcompressoren vindt u allemaal in ons ruime aanbod. Kies uit zowel elektrisch- als diesel aangedreven compressoren. Heeft u maar een enkele keer een compressor nodig in regio Rotterdam? Kies er dan voor om deze te huren en bespaar op de kosten. We bespreken graag uw wensen om tot de juiste oplossing te komen. Waar u ook voor kiest, door ons in de arm te nemen gaat u altijd voor topkwaliteit.

Sullair ShopTek

Wilt u meer informatie over compressoren?

Wacht niet langer en schakel onze hulp in

Wanneer u een compressor heeft aangeschaft en deze aan onderhoud toe is, komen onze professionals graag bij u langs in regio groot Rotterdam. Heeft u hier vragen over of heeft u interesse om een van onze apparaten te kopen of huren? Neem dan contact op met ons team in Ridderkerk door te bellen naar 0180-410755 of door een e-mail te sturen naar info@maconet.nl.

Heeft u nog vragen? Laat uw bericht hier achter!

[wpforms id=”1501″ title=”false” description=”false”]