Heeft u een compressor nodig en bevindt uw bedrijf zich in regio Rotterdam? Dan helpen we u bij Maconet in Ridderkerk graag verder. Wij zijn dé expert op het gebied van perslucht- en straaltechniek en hebben vele hoogwaardige merken in ons assortiment. U kunt via ons ook diverse compressors huren voor een tijdelijk project, bijvoorbeeld. Daarnaast bieden we u uitmuntende service aan, zodat u nooit een miskoop begaat.

✔   Voor huur en aankoop

✔    Complete installaties

✔    Onderhoudsservice

Huur of koop uw compressor bij ons bedrijf

Schroef-, vane-, scroll- en zuigercompressoren vindt u allemaal in het ruime aanbod van ons bedrijf. Zo kunt u altijd de compressors huren of kopen die bij uw klus passen. Daarnaast kiest u bij ons uit zowel elektrische als diesel aangedreven compressoren. Beide typen hebben hun eigen voordelen. Heeft u maar een enkele keer een compressor nodig? Kies er dan voor om een van onze compressors te huren en bespaar op de kosten. Daarnaast vindt u bij ons diverse betaalbare occasions en goedkope compressors. Reken op ons team om uw wensen voorop te stellen om tot de juiste oplossing te komen. Waar u ook voor kiest, door ons in de arm te nemen gaat u altijd voor topkwaliteit.

Sullair ShopTek

Wilt u meer informatie over compressoren?

Wacht niet langer en schakel onze hulp in

Wanneer u een compressor heeft aangeschaft en deze aan onderhoud toe is, komen onze professionals graag bij u langs. Heeft u hier vragen over of heeft u interesse om een van onze compressors te kopen of huren in combinatie met een luchtbreekhamer, bijvoorbeeld? Neem dan contact op met ons team door te bellen naar 0180-410755 of door een e-mail te sturen naar info@maconet.nl. Wij denken graag met u mee over een passend systeem.

Heeft u nog vragen? Laat uw bericht hier achter!