Bij Maconet leveren we iedere zuigercompressor, van klein tot groot, standaard, op ketel of los, met gedempt geluid, hogedruk en olievrij. Wij voorzien u van zuigercompressoren van ons eigen merk: kwalitatief goed gebouwd met langzaam draaiende, gietijzeren pomp. Daarnaast zijn we dealer van de Rolls Royce onder de zuigercompressor, namelijk Creemers.

 

Wij helpen u bij de aankoop van de juiste zuigercompressor

Zuigercompressoren zijn er in diverse soorten en maten. Het is daarom logisch dat u bij de aankoop of de huur van een compressor even niet meer weet waar u naar moet kijken. Daarom staan onze professionals in Ridderkerk u graag bij. Wij zijn namelijk experts op het gebied van persluchttechniek en voorzien u dan ook van het beste advies. Zo kiest u altijd de juiste zuigercompressor en vult u uw bedrijf aan met een efficiënt en kwalitatief apparaat waar u langdurig van profiteert.

Bel ons vandaag nog op

Twijfel niet om contact met ons op te nemen wanneer u vragen heeft of direct een bestelling wilt plaatsen. We voorzien u graag van een zuigercompressor, maar ook van luchtgereedschap waar u specifieke werkzaamheden mee uitvoert. Bel ons vandaag nog op via 0180-410755 of stuur een e-mail naar info@maconet.nl. Wij helpen u dan vanuit Ridderkerk graag verder.