Een olievrije compressor is ideaal wanneer u absoluut geen olie in uw perslucht wilt hebben. Dat is vaak het geval in de voedingsmiddelen- of farmaceutische industrie. Heeft u interesse in een olievrije compressor? De experts van Maconet in Ridderkerk bespreken graag de mogelijkheden met u wanneer u langskomt op onze locatie. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

✔   Voor huur en aankoop

✔    Complete installaties

✔    Onderhoudsservice

Bestel of huur uw olievrije compressor voor uw volgende project

Heeft u één of meerdere olievrije compressoren nodig en wilt u deze compressor huren of aankopen? Vertel ons over uw wensen en eisen zodat we een passend model voor u kunnen vinden. Ook als u rekening heeft te houden met een bepaald budget bieden we u goede deals, zoals occasions, aan. Dat kunnen olievrije schroefcompressoren zijn, maar ook andere hogedruk compressoren behoren tot ons assortiment. Vertrouw op onze passie voor techniek om u van het beste materiaal te voorzien.

Nipon 4

Wilt u meer informatie over olievrije compressoren?

Neem contact met ons op en bespreek uw voorkeuren

Bestel uw olievrije compressor bij ons als uw importeur en dealer van compressoren en neem contact met ons op. Bespreek uw voorkeuren met ons zodat we u kunnen helpen met het selecteren van een passende compressor zonder olie. U neemt contact op met ons team door te bellen naar 0180-410755 of door een e-mail te sturen naar info@maconet.nl.

Heeft u nog vragen? Laat uw bericht hier achter!