Maconet is dé professional op het gebied van straal- en persluchttechniek. In ons aanbod aan producten in de perslucht, vindt u onder andere een leidingsysteem, diverse filters en persluchtketels. Onze professionals in Ridderkerk helpen u verder bij het maken van de juiste keuze en bieden u zowel de huur, koop als behandeling aan voor producten in de perslucht. Dat maakt ons dé expert in de gehele regio.

✔   Voor huur en aankoop

✔    Complete installaties

✔    Onderhoudsservice

Ook voor speciale projecten in de persluchttechniek

Diverse branches maken veel gebruik van de persluchttechniek. Denk hierbij onder andere aan de voertuigen-, sloop- en bouwindustrie. Afhangend van wat de toepassingen zijn, kunt u kiezen voor zowel grote als kleine installaties, zoals een vrij compacte stikstofgenerator die handig is voor bijvoorbeeld de voedingsindustrie. Wanneer u door heel uw bedrijf perslucht nodig heeft, kiest u voor een groot en compleet leidingsysteem met filters en persluchtketels, die wij aanleveren en ook van een regelmatige behandeling kunnen voorzien. Zo’n compleet systeem is bijvoorbeeld erg interessant voor ziekenhuizen. Bekijk onze projecten om te ontdekken wat we zoal voor u kunnen betekenen.

Sullair ShopTek
Luchtvarken

Met een kwalitatief leidingsysteem voorziet u een heel ziekenhuis van perslucht

In de persluchttechniek is het belangrijk om apparatuur op een veilige en vertrouwde manier te gebruiken, zoals ademluchtapparaten die werkelijk van belang zijn voor iemands gezondheid. Daarom schakelt u Maconet uit Ridderkerk in voor het aanleggen van een leidingsysteem, de filters en persluchtketels. Natuurlijk komen we ook graag bij u langs wanneer dit systeem van perslucht toe is aan een behandeling. Zo behouden we samen de veiligheid en profiteert u van alle voordelen.

Wij zijn de expert op het gebied van persluchttechniek

Het installeren van een systeem in de perslucht wilt u, om alle voorgaande redenen, dus graag overlaten aan professionals die een leidingsysteem met kwalitatieve filters en persluchtketels installeert. Wij hebben ervaren professionals in dienst die alles weten van perslucht en ook onze servicemonteurs komen langs voor een behandeling, reparatie of storing die binnen 24 uur wordt opgelost. Dat maakt ons de partner voor vele branches.

Wilt u meer informatie over persluchttechnieken?

Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Voordat u een partnerschap met ons aangaat, wilt u natuurlijk eerst de mogelijkheden en onze werkwijze met ons bespreken. Daarom staan we voor u klaar om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Ook voorzien we u graag van gedegen advies, zodat u een leidingsysteem met perslucht gebruikt waar u nog jarenlang tevreden over bent. Bel ons via 0180-410755 of stuur een e-mail naar info@maconet.nl. Wij staan in Ridderkerk voor u klaar.

Heeft u nog vragen? Laat uw bericht hier achter!

[wpforms id=”1501″ title=”false” description=”false”]