Maconet is dé professional op het gebied van persluchttechniek. U rekent op ons als leverancier voor uw leidingsysteem, diverse filters en persluchtketels. U vertrouwt op onze professionals in Ridderkerk om u verder te helpen bij het maken van de juiste keuze en bieden u zowel producten in de perslucht te koop als te huur aan. U rekent ook op ons voor een regelmatige behandeling van uw persluchttechniek en persluchtketels zodat u veilig aan de slag kunt met perslucht. Dat maakt ons dé expert in de gehele regio.

✔   Voor huur en aankoop

✔    Complete installaties

✔    Onderhoudsservice

Vertrouw op ons voor speciale projecten in de persluchttechniek

Afhankelijk van wat de toepassingen zijn, kiest u het formaat van uw installatie. Kies bijvoorbeeld een vrij compacte stikstofgenerator voor werkzaamheden in de voedingsindustrie. Heeft u perslucht nodig in heel uw bedrijf? Kies dan voor perslucht via een groot leidingsysteem met filters en persluchtketels en laat ons team de benodigde reguliere behandeling uitvoeren. Zo’n compleet systeem is bijvoorbeeld erg interessant voor ziekenhuizen. Bekijk onze projecten en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Sullair ShopTek
Luchtvarken

Een kwalitatief leidingsysteem en filters voor perslucht in de gezondheidssector

Het is belangrijk om persluchttechniek op een veilige en vertrouwde manier te gebruiken. Neem bijvoorbeeld ademluchtapparaten die van belang zijn voor iemands gezondheid. Schakel daarom Maconet in voor het aanleggen van een leidingsysteem, de filters en persluchtketels. Natuurlijk komen we ook graag bij u langs wanneer dit systeem van perslucht toe is aan een behandeling.

Wij zijn de expert op het gebied van persluchttechniek

Het installeren van een systeem in de perslucht wilt u, om alle voorgaande redenen, dus graag overlaten aan professionals die een leidingsysteem met kwalitatieve filters en persluchtketels installeert. Wij hebben ervaren professionals in dienst die alles weten van perslucht en ook onze servicemonteurs komen langs voor een behandeling, reparatie of storing die binnen 24 uur wordt opgelost. Dat maakt ons de partner in compressoren voor vele branches.

Wilt u meer informatie over persluchttechnieken?

Neem telefonisch contact met ons en bespreek de mogelijkheden

U vindt in ons assortiment diverse systemen zoals een olievrije compressor. Reken op onze specialisten in perslucht om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft voor een juiste keuze en behandeling. Zo kiest u voor een leidingsysteem, persluchtketels en filters voor uw perslucht die u jarenlang kunt gebruiken. Bel ons via 0180-410755 of stuur een e-mail naar info@maconet.nl voor meer informatie en advies over persluchttechniek.

Heeft u nog vragen? Laat uw bericht hier achter!