Bent u op zoek naar een goedkope compressor, omdat u rekening heeft te houden met een bepaald budget? Bekijk dan eens ons ruime assortiment aan compressoren. Onze prijzen lopen uiteen en uiteraard adviseren we u graag over de specifieke toepassingen die geschikt zijn met bepaalde compressoren. Zo koopt u altijd het juiste persluchtgereedschap tegen een goede prijs.

✔   Voor huur en aankoop

✔    Complete installaties

✔    Onderhoudsservice

Kies bij ons voor een goedkope compressor

Een compressor is in veel branches, zoals de auto- en bouwindustrie, een onmisbaar staaltje techniek. Compressoren komen echter in vele soorten en maten, van aangedreven op diesel tot elektrisch aangestuurd. Bij Maconet in Ridderkerk kunnen we u voorzien van een complete installatie tot een kleine, goedkope compressor. Uiteraard zit er een verschil tussen deze twee. Heeft u bijvoorbeeld enkel een compressor nodig voor het oppompen van banden? Dan is een goedkope compressor zeker voldoende, zowel een nieuw model als een occasion. Onze experts in Ridderkerk staan voor u klaar om u van gedegen advies te voorzien!

Wilt u meer informatie over compressoren?

Bekijk ons online assortiment

Wanneer u vast moet houden aan een klein budget, heeft u niet als enige optie om een compressor voor een klein prijsje te kopen. U kunt er namelijk ook voor kiezen om bijvoorbeeld een schroefcompressor te huren. Bekijk ons assortiment eens om de mogelijkheden te ontdekken. Onze experts staan daarnaast voor u klaar om te adviseren. Bel ons via 0180-410755 of stuur een e-mail naar info@maconet.nl.

Heeft u nog vragen? Laat uw bericht hier achter!

[wpforms id=”1501″ title=”false” description=”false”]