Bent u op zoek naar een voegenbikhamer? Dan helpen we u bij Maconet in Ridderkerk graag verder. De voegenbikhamer is een hoogwaardig gereedschap dat veelal wordt gebruikt in de bouw- en gevelrenovatie industrie. Twijfelt u over welke gereedschappen u precies nodig heeft voor uw toepassingen? Dan helpen onze experts u graag verder.

✔   Voor huur en aankoop

✔    Complete installaties

✔    Onderhoudsservice

Een voegenbikhamer koopt u bij ons bedrijf

Om voegen professioneel te verwijderen, is een voegenbikhamer een onmisbaar stuk gereedschap. Door de kracht die hierachter zit, kapt u eenvoudig metselvoegen uit.

Bent u werkzaam in de sloop en heeft u meer persluchtproducten nodig om uw werk goed uit te voeren? Bekijk dan ook zeker de rest van ons assortiment, zoals onze luchtbreekhamers. Hiermee vervaardigt u uw werk efficiënt en gemakkelijk. Wij zijn dé specialist binnen de perslucht- en straaltechniek. Bij ons ontbreekt het dan ook niet aan onder andere elektrische compressoren en dergelijke.

Voegenbikhamer MD16

Wilt u meer informatie over voegenbikhamers?

Bestel uw benodigdheden eenvoudig

Heeft u interesse in de voegenbikhamer of onze andere producten? Of is uw persluchtgereedschap toe aan onderhoud? Wij helpen u verder. Bel ons via 0180-410755 of stuur een e-mail naar info@maconet.nl. Onze professionals in Ridderkerk, niet ver van Rotterdam, voorzien u van gedegen advies en geven u alle gewenste informatie over onze producten.

Heeft u nog vragen? Laat uw bericht hier achter!

[wpforms id=”1501″ title=”false” description=”false”]