Bij Maconet in Ridderkerk zijn wij de specialist op het gebied van perslucht, zo ook de verhuur van een kwalitatief hoogwaardig ademluchtapparaat. Hiermee produceert u medische perslucht – betrouwbaar, gecertificeerd, veilig en efficiënt – voor bijvoorbeeld ziekenhuizen. Dat past u zowel toe in de reguliere zorg als in noodsituaties.

✔   Voor huur en aankoop

✔    Complete installaties

✔    Onderhoudsservice

Wij zijn dé partner voor de verhuur van een ademluchtapparaat

Heeft u tijdelijk een (extra) ademluchtapparaat nodig en bent u daarom op zoek naar een bedrijf dat de verhuur regelt? Onze experts helpen u verder. Wij vinden het natuurlijk ontzettend belangrijk dat u met onze ademluchtapparaten patiënten helpen door schone lucht te genereren. We informeren u dan ook tot in detail hoe deze apparaten werken en hoe deze bijvoorbeeld aan een persluchtleidingsysteem worden gekoppeld. U kunt bij ons ook terecht voor de aanschaf van een stikstofgenerator.

Ademlucht set

Wilt u meer informatie over ademluchtapparaten?

Schakel onze hulp in

Ga voor kwaliteit en kies voor ons bedrijf voor de verhuur van een ademluchtapparaat. Ook als u andere apparatuur nodig heeft, zoals zuigercompressoren, schakelt u onze hulp in voor zowel aankoop als huur. Heeft u nog vragen of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Dat doet u door te bellen naar 0180-410755 of een e-mail te sturen naar info@maconet.nl. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder.

Heeft u nog vragen? Laat uw bericht hier achter!