Alles omtrent luchtgereedschap koopt u via ons bedrijf in Ridderkerk, niet ver van Rotterdam. Maconet is namelijk dé expert op het gebied van perslucht- en straaltechniek. Vooral bedrijven in de sloop- en bouwindustrie weten ons te vinden voor kwalitatief materieel. Dat komt niet alleen door onze kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook door onze persoonlijke service en ons onderhoudsaanbod. Hiermee vindt u alles wat u nodig heeft op een plaats.

✔   Voor huur en aankoop

✔    Complete installaties

✔    Onderhoudsservice

Onderhoud aan uw luchtgereedschap

Apparaten zoals compressoren, drogers en stikstofgeneratoren zijn om de zoveel tijd toe aan onderhoud; graag komen onze goed opgeleide onderhoudsmonteurs bij u langs. Wanneer uw luchtgereedschap behoefte heeft aan vakkundig onderhoud, is het ook mogelijk om uw gereedschap af te geven bij onze eigen werkplaats. Wat uw wensen ook zijn, van onderhoud en reparatie (binnen 24 uur) tot de aanschaf van nieuw luchtgereedschap, wij zorgen voor de juiste oplossingen.

Luchtbreekhamer

Wilt u meer informatie over luchtgereedschap?

Maak gebruik van onze service

Heeft u advies nodig over ons aanbod aan luchtgereedschap of wilt u een van onze professionals spreken omtrent onderhoud van uw luchtbreekhamer, bijvoorbeeld? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0180-410755 of stuur een e-mail naar info@maconet.nl. We bespreken uw gewenste toepassingen en voorzien u op deze manier graag van persoonlijk advies, zodat u de juiste gereedschappen aanschaft. Horen we snel van u?

Heeft u nog vragen? Laat uw bericht hier achter!