Bent u bijvoorbeeld werkzaam in de sloopindustrie en heeft u daarom een luchtbreekhamer nodig die u gemakkelijk aansluit op uw compressor? We helpen u bij Maconet in Ridderkerk graag verder. We vertellen u meer over de luchtbreekhamer en voorzien u van gedegen advies wat betreft de specifieke toepassingen op uw werkplek.

✔   Voor huur en aankoop

✔    Complete installaties

✔    Onderhoudsservice

Naast een luchtbreekhamer ook andere gereedschappen voor sloopwerkzaamheden

Wilt u deze luchtbreekhamer bestellen? Laat het ons weten en we maken het in orde voor u! Heeft u verder nog gereedschap nodig voor onder andere bouw- en sloopwerkzaamheden? Bekijk dan ook zeker eens onze voegenbikhamer van hoogwaardige kwaliteit. Naast dit soort kleine gereedschappen, voorzien we u ook van complete compressorinstallaties indien u dat wenst. Wij zijn namelijk dé persluchtexpert in regio Rotterdam en voorzien u dan ook van de beste service.

Luchtbreekhamer

Wilt u meer informatie over Luchtbreekhamers?

Bel met een van onze experts

Heeft u interesse in een luchtbreekhamer of in een van onze andere kwalitatief hoogwaardige gereedschappen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Vanuit ons bedrijf in Ridderkerk informeren we u graag over ons aanbod en verwerken we uw eventuele bestelling. Bel naar 0180-410755 of stuur een e-mail naar info@maconet.nl. Een van onze experts helpt u dan zo snel mogelijk verder.

Heeft u nog vragen? Laat uw bericht hier achter!

[wpforms id=”1501″ title=”false” description=”false”]