Heeft u een luchthamer nodig die u gemakkelijk aansluit op uw compressor voor uw werkzaamheden in de sloopindustrie? We helpen u bij Maconet in Ridderkerk graag verder. Schakel ons in als u meer wilt weten over de luchtbreekhamer. Onze specialisten voorzien u graag gedegen advies wat betreft de specifieke toepassingen op uw werkplek.

✔   Voor huur en aankoop

✔    Complete installaties

✔    Onderhoudsservice

Naast een luchtbreekhamer vindt u bij ons ook andere gereedschappen

Wilt u deze luchtbreekhamer bestellen via onze groothandel? Laat het ons weten en we maken het in orde voor u! Heeft u verder nog gereedschap nodig voor onder andere bouw- en sloopwerkzaamheden? Bekijk dan ook zeker eens onze voegenbikhamer van hoogwaardige kwaliteit. Naast dat soort kleine gereedschappen, voorzien we u ook van complete compressorinstallaties als u dat wenst. Wij zijn namelijk dé expert in regio Rotterdam en voorzien u dan ook van de beste service.

Luchtbreekhamer

Wilt u meer informatie over Luchtbreekhamers?

Vindt uw nieuwe gereedschap en schakel onze experts in voor advies

Heeft u interesse in een luchtbreekhamer of in een van onze andere kwalitatief hoogwaardige gereedschappen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Vanuit ons bedrijf informeren we u graag over ons aanbod en verwerken we uw bestelling. Bel naar 0180-410755 of stuur een e-mail naar info@maconet.nl. Een van onze experts helpt u dan zo snel mogelijk verder.

Heeft u nog vragen? Laat uw bericht hier achter!