In ons assortiment vindt u een hogedruk compressor van topkwaliteit en die van onmisbare waarde is op uw werkplek. Bespreek uw toepassingen met ons, zodat we u perfect kunnen adviseren over welke compressor het meest geschikt is. Bij Maconet in Ridderkerk vinden we uw tevredenheid namelijk het belangrijkst.

✔   Voor huur en aankoop

✔    Complete installaties

✔    Onderhoudsservice

Een hogedruk compressor voor uw werkzaamheden

Een hogedruk compressor zuigt lucht aan, waarna dit samen wordt gedrukt om de hoge druk beschikbaar te stellen. Er zijn veel verschillende soorten compressoren te vinden in ons assortiment, zoals zuigercompressoren en schroefcompressoren. Niet alle toepassingen kunnen worden uitgevoerd met een en dezelfde compressor; daarom staan we voor u klaar om u te begeleiden naar de juiste keuze. Zo weet u zeker dat u de juiste hogedruk compressor aanschaft en dus een duurzame aankoop doet.

TX1-TX4 serie

Wilt u meer informatie over compressoren?

Vraag ons vandaag nog om advies

Heeft u vragen of kunt u wel advies gebruiken? Neem dan contact op met onze experts in Ridderkerk, in regio Rotterdam. Dit doet u door te bellen naar 0180-410755 of een e-mail te sturen naar info@maconet.nl. Ook als uw hogedruk compressor toe is aan onderhoud of een reparatie, helpen onze servicemonteurs u binnen 24 uur verder. U bent bij ons dus altijd verzekerd van uitmuntende service.

Heeft u nog vragen? Laat uw bericht hier achter!

[wpforms id=”1501″ title=”false” description=”false”]