In ons assortiment vindt u de hogedruk compressor van topkwaliteit die van onmisbare waarde is op uw werkplek. Bespreek uw toepassingen met ons, wij adviseren u graag over welke compressor het meest geschikt is voor uw beoogde toepassingen. Bij Maconet in Ridderkerk rekent u op een persoonlijke benadering en professionele compressors.

✔   Voor huur en aankoop

✔    Complete installaties

✔    Onderhoudsservice

Kies de juiste hogedruk compressor voor uw werkzaamheden

Een hogedruk compressor zuigt lucht aan, en drukt deze samen om een hoge druk beschikbaar te stellen. U vindt in ons assortiment diverse soorten compressoren naast de hogedruk compressor. Neem bijvoorbeeld onze praktische schroefcompressoren. Weet u niet welke compressor bij uw toepassingen past? Laat ons u adviseren over het apparaat dat het beste bij de beoogde toepassingen past. Kies bijvoorbeeld voor een goedkope compressor voor kleinere klussen en bespaar flink op uw systeem. U weet bij ons altijd zeker dat u de juiste compressor kiest en dus een duurzame aankoop doet. U vindt bij ons ook gereedschap voor diverse andere klussen, zoals onze voegenbikhamer.

TX1-TX4 serie

Wilt u meer informatie over compressoren?

Vraag ons vandaag nog om advies

Heeft u vragen of kunt u advies gebruiken? Neem dan contact op met de experts van onze groothandel. Bel naar 0180-410755 of stuur een e-mail naar info@maconet.nl. Ook als uw hogedruk compressor toe is aan onderhoud of een reparatie, helpen onze servicemonteurs u binnen 24 uur verder.

Heeft u nog vragen? Laat uw bericht hier achter!