Bij Maconet verkopen we zowel een elektrische als diesel aangedreven compressor vanuit Ridderkerk, nabij Rotterdam. Wij zijn al tientallen jaren dé expert op het gebied van perslucht- en straaltechniek. We helpen u bij tijdelijke projecten met de verhuur van diverse apparatuur, maar adviseren u natuurlijk ook graag wanneer u een van onze te koop staande systemen of een diesel compressor wilt aanschaffen.

✔   Voor huur en aankoop

✔    Complete installaties

✔    Onderhoudsservice

Een diesel aangedreven compressor te koop of te huur

Weet u niet precies welke compressor u het best gebruikt bij uw klus en of deze bijvoorbeeld diesel of elektrisch aangedreven moet zijn? Met alle keuze op de markt is het begrijpelijk dat u het niet precies weet. Daarom staan onze experts voor u klaar om u van gedegen advies te voorzien. Of u nu af en toe een compressor nodig heeft om banden op te pompen bij uw autobedrijf, of dat u deze gaat gebruiken als een soort multitool bij uw bouwbedrijf: Maconet heeft het juiste luchtgereedschap en de juiste diesel compressor te koop.

diesel compressor

Wilt u meer informatie over compressoren?

Bel ons op om de mogelijkheden te bespreken

Als u interesse heeft in een compressor, bijvoorbeeld aangedreven op diesel, neemt u contact op met ons team voor meer informatie over onze te koop staande producten. Dat geldt niet alleen als u vragen heeft over onze compressoren, maar ook over bijvoorbeeld industriële zandstralers. Bel ons gerust op via 0180-410755 of stuur een e-mail naar info@maconet.nl.

Heeft u nog vragen? Laat uw bericht hier achter!