Heeft u een industriële zandstraler nodig in regio Rotterdam? Dan helpen we u bij Maconet graag verder. Al tientallen jaren zijn wij dé expert op het gebied van perslucht- en straaltechniek. Wij houden ons ook bezig met de verhuur van onder andere een hoogwaardige zandstraler in Ridderkerk. Zo komen wij ieder budget en iedere wens professioneel tegemoet.

✔   Voor huur en aankoop

✔    Complete installaties

✔    Onderhoudsservice

Een industriële zandstraler is onmisbaar in vele branches; bestel ‘m bij ons

Onze experts staan voor u klaar voor de verhuur van een industriële zandstraler. Dat is zeer handig als u niet direct een grote uitgave wilt doen, maar wel een zandstraler nodig heeft. Dit apparaat is bijvoorbeeld handig binnen de autobranche of uw bedrijf in de bouw. Hoe dan ook, we staan u als uw dealer in compressoren graag bij wanneer u niet direct weet welke keuze u moet maken. Of u nu liever kiest voor verhuur of verkoop van de industriële zandstraler bij ons, we zetten uw wensen altijd voorop. Dit geldt natuurlijk ook als u interesse heeft in onze apparatuur en ander gereedschap zoals onze voegenbikhamer.

MAC3 Zandsltraler

Wilt u meer informatie over zandstralers?

Stel gerust uw vragen aan ons

Voor zowel de verkoop (ook van occasions) als verhuur van een industriële zandstraler, is Maconet dé expert. Heeft u hier vragen over of wilt u een bestelling aan ons doorgeven? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0180-410755 of een e-mail te sturen naar info@maconet.nl. Onze professionals voorzien u dan graag van het beste advies.

Heeft u nog vragen? Laat uw bericht hier achter!