Heeft u een industriële zandstraler nodig in regio Rotterdam? Dan helpen we u bij Maconet graag verder. Al tientallen jaren zijn wij dé expert op het gebied van perslucht- en straaltechniek. Wij houden ons ook bezig met de verhuur van onder andere een hoogwaardige zandstraler in Ridderkerk, vlak bij Rotterdam. Zo komen wij ieder budget en iedere wens professioneel tegemoet.

✔   Voor huur en aankoop

✔    Complete installaties

✔    Onderhoudsservice

Een industriële zandstraler is onmisbaar in vele branches; bestel ‘m bij ons nabij Rotterdam

Onze experts staan voor u klaar voor de verhuur van een industriële zandstraler in regio Rotterdam. Dit is zeer handig als u niet direct een grote uitgave wilt doen, maar wel een zandstraler nodig heeft. U kunt dit nodig hebben voor bijvoorbeeld de autobranche of uw bedrijf in de bouw. Hoe dan ook staan we u graag bij wanneer u niet direct weet welke keuze u moet maken. Of u nu liever kiest voor verhuur of verkoop van de industriële zandstraler bij ons nabij Rotterdam, we zetten uw wensen altijd voorop. Dit geldt natuurlijk ook als u interesse heeft in onze persluchtapparatuur, zoals een zuigercompressor of schroefcompressor.

MAC3 Zandsltraler

Wilt u meer informatie over zandstralers?

Stel gerust uw vragen aan ons

Voor zowel de verkoop (ook van occasions) als verhuur van een industriële zandstraler, is Maconet dé expert in regio Rotterdam. Heeft u hier vragen over of wilt u een bestelling aan ons doorgeven? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0180-410755 of een e-mail te sturen naar info@maconet.nl. Onze professionals in Ridderkerk voorzien u dan graag van het beste advies.

Heeft u nog vragen? Laat uw bericht hier achter!

[wpforms id=”1501″ title=”false” description=”false”]