Wij zijn hét bedrijf dat gespecialiseerd is in perslucht- en straaltechniek en u vindt ons in Ridderkerk, vlak bij Rotterdam. Straalapparatuur is een ontzettend efficiënt alternatief voor schuurmachines en wordt vooral gebruikt in de bouw-, renovatie- en gevelrenovatie-industrie. Bij Maconet in regio Rotterdam koopt u al uw benodigdheden omtrent straaltechniek.

✔   Voor huur en aankoop

✔    Complete installaties

✔    Onderhoudsservice

Maak kennis met onze straaltechniek-experts nabij Rotterdam

Wij vinden het belangrijk dat u uw straalapparatuur, zoals een industriële zandstraler, veilig gebruikt. Daarom staan onze experts voor u klaar wanneer u vragen heeft en/of bepaalde accessoires nodig heeft. Ook als u interesse heeft in onze persluchtapparatuur, voorzien we u van gedegen advies. Uw tevredenheid staat bij ons bedrijf voorop; dat maakt ons dé professional in regio Rotterdam op het gebied van perslucht- en straaltechniek. Maak dus kennis met ons in Ridderkerk!

Topolino straalketel

Wilt u meer informatie over straaltechnieken?

Ontdek ons ruime aanbod

Heeft u interesse in onze apparatuur in de straaltechniek en woont u in regio Rotterdam? Kom dan gerust eens bij ons langs. Dit doet u ook als uw gereedschap bijvoorbeeld een reparatie- of onderhoudsbeurt nodig heeft. Weet u nog niet precies wat u het best aanschaft of huurt? Bekijk dan ons online aanbod, waar ook olievrije compressoren te vinden zijn, of neem contact met ons op door te bellen naar 0180-410755 of een e-mail te sturen naar info@maconet.nl.

Heeft u nog vragen? Laat uw bericht hier achter!

[wpforms id=”1501″ title=”false” description=”false”]