Wij zijn hét bedrijf dat gespecialiseerd is in perslucht- en straaltechniek en u vindt ons in Ridderkerk. Straalapparatuur is een ontzettend efficiënt alternatief voor schuurmachines en wordt vooral gebruikt in de bouw-, renovatie- en gevelrenovatie-industrie. Bij Maconet staan al uw benodigdheden omtrent straaltechniek te koop.

✔   Voor huur en aankoop

✔    Complete installaties

✔    Onderhoudsservice

Maak kennis met onze straaltechniek-experts

Wij vinden het belangrijk dat u de straalapparatuur die bij ons te koop staat, zoals een industriële zandstraler, veilig gebruikt. Daarom staan onze experts voor u klaar wanneer u vragen heeft en/of bepaalde accessoires nodig heeft. Wij voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft om veilig te werken met onze producten en materialen. Ook als u interesse heeft in onze andere apparatuur, vertrouwt u op ons gedegen advies. Uw tevredenheid staat bij ons bedrijf voorop; dat maakt ons dé professional op het gebied van en straaltechniek. Maak dus kennis met ons en stel ons alle vragen die u heeft rondom straaltechniek en de producten die wij te koop hebben!

Topolino straalketel

Wilt u meer informatie over straaltechnieken?

Ontdek ons ruime aanbod aan straalapparatuur

Heeft u interesse in de apparatuur in de straaltechniek die bij ons te koop staat? Kom dan gerust eens bij ons langs. Dit doet u ook als uw straalapparatuur bijvoorbeeld een reparatie- of onderhoudsbeurt nodig heeft. Weet u nog niet precies wat u het best aanschaft of huurt? Bekijk dan ons online aanbod, waar ook olievrije compressoren te vinden zijn, of neem contact met ons op door te bellen naar 0180-410755 of een e-mail te sturen naar info@maconet.nl.

Heeft u nog vragen? Laat uw bericht hier achter!