Gebruikte schroefcompressoren, oftewel occasions, vindt u bij Maconet in Ridderkerk. Wij hebben een doorlopend wisselend assortiment aan occasions en zorgen er steeds weer voor dat dit altijd kwalitatief hoogwaardig is. Onze service- en onderhoudsmonteurs zijn namelijk gespecialiseerd in het repareren van onze persluchtmachines. Ontdek ons assortiment dus vandaag nog.

✔   Voor huur en aankoop

✔    Complete installaties

✔    Onderhoudsservice

Koop geen nieuwe schroefcompressoren, maar kies voor occasions en bespaar op uw kosten

Onze schroefcompressoren als occasions zijn beschikbaar in diverse soorten en maten en dit wisselt constant. Om ons huidige aanbod te ontdekken, neemt u contact op met onze groothandel. Welke schroefcompressor ook het best bij uw toepassingen past, wanneer u kiest voor een occasion bespaart u op kosten maar levert u niet per se in op kwaliteit. Koopt u liever een ander type compressor, zoals een zuigercompressor? Ook dan helpen we u verder vanuit ons bedrijf in Ridderkerk.

Maconet Mac3 MSB serie

Wilt u meer informatie over schroefcompressoren?

Bel ons op om te ontdekken welke occasions wij op voorraad hebben

Heeft u interesse in onze occasions? Bel ons dan op via 0180-410755 of stuur een e-mail naar info@maconet.nl. We brengen u graag op de hoogte over welke schroefcompressoren we binnen onze voorraad aan occasions hebben. Natuurlijk kunnen we u op deze manier ook van het beste advies voorzien. We spreken u snel!

Heeft u nog vragen? Laat uw bericht hier achter!

[wpforms id=”1501″ title=”false” description=”false”]