Wilt u een schroefcompressor huren in regio Rotterdam? Bij Maconet in Ridderkerk helpen we u verder. Schroefcompressoren zijn geschikt voor professionele werkzaamheden bij nagenoeg elke industrie. Dit compressortype drijft constant lucht aan, is gemakkelijk in gebruik en werkt ontzettend efficiënt.

✔   Voor huur en aankoop

✔    Complete installaties

✔    Onderhoudsservice

Tijdelijk een schroefcompressor huren in regio Rotterdam

Kies voor het huren van een schroefcompressor bij ons bedrijf in Ridderkerk, dicht bij Rotterdam, als u deze maar voor een bepaalde tijd – kort of lang – nodig heeft. Hierdoor bespaart u op kosten en tevens profiteert u van onze uitmuntende service. De prijzen en mogelijkheden bespreken we graag persoonlijk met u. Heeft u rekening te houden met een bepaald budget, maar kiest u wel voor de aanschaf van een schroefcompressor? Bekijk dan zeker eens onze occasions in Ridderkerk.

Maconet Mac3 MSB serie

Wilt u meer informatie over schroefcompressoren?

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u een schroefcompressor huren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden vanuit ons bedrijf vlak bij Rotterdam? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit doet u door te bellen naar 0180-410755 of een e-mail te sturen naar info@maconet.nl. Onze professionals luisteren naar uw gewenste toepassingen en aanstaande projecten waar u persluchtgereedschap voor nodig heeft, zodat ze u van het beste advies kunnen voorzien.

Heeft u nog vragen? Laat uw bericht hier achter!

[wpforms id=”1501″ title=”false” description=”false”]